POEZIE IN ´t OLDAMBT 15-02-2019 tien dichters in Scheemda.

“DICHTERS AVOND°UUR” van dichters-collectief “DICHTER BIE ONS”. Met tien Oldambtster dichters, VRIJDAG 15 FEBRUARI van 20.00 uur, toegang gratis.

Een avond met diepe en lichte gedichten met dichters-collectief “Dichter bie ons” met muziek, heerlijke hapjes en een drankje in het sfeervolle en prachtige oude kerkje aan de Molenstraat 14 Scheemda. Onze gastheer is Kees van Slochteren.

Het “Dichter Bie ons” collectief bestaat uit dichters uit de regio die regelmatig met elkaar optreden. Ze waren met hun gevleugelde woorden op het eerste “Vrijheidsfestival”, ze hebben de mensen aangemoedigd bij de Loop voor Hoop en troostende woorden gesproken op het “In Memoriam Festival”. Hun fleurige gedichten klonken op het Rozen Festival en ze waren actief voor de Trekvaartdrift (Dichters-steeg) op het Waterbei festival.

Deze tweede dichtersavond van dit seizoen wordt gepresenteerd door stadsdichteres Bianca Holst. Ze begeleid haar gedichten met ambient muziek. Poëzie bloeit in ´t Oldambt. Wil je meer weten van het collectief https://www.facebook.com/search/top/?q=dichter bie ons

Ook een goed moment om even de nieuwe landelijke “Stadsdichters bundel” in te kijken. Fijn om thuis gedichten te lezen op een lange winteravond.

VRIJDAG 15 FEBRUARI van 20.00 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Iedereen van harte welkom. VRIJ ENTREE! Neem familie en vrienden mee?
Contact: [email protected]

Geef een reactie